WEBB podcast

EP33 - Növekedést támogató határok

November 10, 2022 Szitár Laura
WEBB podcast
EP33 - Növekedést támogató határok
Show Notes

Ha a vállalkozásodat egy magad vagy maximum pár fős csapattal építgeted, akkor biztos számodra is ismerős a helyzet, amikor egyszerre mindent te csinálsz - az angol úgy mondja, hogy minden kalapot te viselsz - te magad vagy a designer, a kivitelező, a tanácsadó, az ITs, a marketinges, a könyvelő, a titkárnő stb. Tele vagy feladatokkal és minél jobban megy a vállalkozás, minél inkább látod, hogy mi visz/ vihente(*) előbbre, annál több lesz a feladat.

Szép lassan pedig ott tartasz majd, hogy alig tudsz lavírozni és fenntartani a fejed a víz felett, mert a sok feladat amivel a fejedben folyamatosan - még munkaidő kívül is(*) egyensúlyozol, egyszerűen lehúz. És amint a mai epizódban kitérünk a két csillaggal jelölt, fontos dologra, már el is érkezünk a növekedést támogató határok felállításához és betartásához.

Hallgasd meg az epizódot és állítsd fel a saját szabály rendszered, ami segít majd, hogy olyan, hatékonyan és könnyedebben működő, sikeres vállalkozásod lehessen, ami támogatja a vágyott életmódodat. 


Fontos linkek:

Ösztöndíj Programunk: https://szitarlaura.hu/osztondij

Ingyenes webinár VIP nap témában: https://szitarlaura.hu/vip-webinar

WEBBmethod mentor program: https://szitarlaura.hu/webbmethod